The 4400 - Season 2
Paramount Pictures (2005)
Sci-Fi, TV Series
In Collection
#15
0*
DVD
650 mins

Jacqueline McKenzie
Laura Allen
Conchita Campbell
Joel Gretsch
Mahershalalhashbaz Ali
Patrick Flueger
Laura Allen (II)
Chad Faust
Kaj-Erik Eriksen
Brooke Nevin
Samantha Ferris
Bill Campbell

Director Morgan Beggs
Milan Cheylov
N/A

Over one year ago, thousands of missing people returned. Slowly, they begin to manifest strange powers - to heal and to destroy, to alter the present and to perceive the future. As it becomes clear that their gifts could reshape the world...the struggle for control begins. Who will decide the fate of humanity? Explore the mysteries that have gripped millions as the next chapter unfolds.

Beschrijving:

CARRIER

Tom en Diana doen onderzoek naar een vrouwelijke 4400-er die de hele mensheid met een epidemie zou kunnen vernietigen. Shawn krijgt hulp van Matthew Ross. En er komt een schets van Jordans moordenaar beschikbaar.

REBIRTH

Een 4400-er die beschadigde chromosomen kan repareren, verbergt een vreselijk verleden. Richard probeert een moordenaar op te sporen onder zijn maten uit de Koreaanse oorlog. Shawn komt weer in contact met zijn familie en probeert Kyle te helpen.

HIDDEN

Terwijl NTAC een reeks aanwijzingen in de richting van Jordans moordenaar natrekt, gaat Tom op zoek naar zijn zoon... en waarschuwt Maia haar moeder. In het 4400 Center introduceert Shawn Danny aan de ex-verslaafde Liv, maar krijgt hier later spijt van.

LOCKDOWN

Een 4400-terrorist zendt een signaal uit in het NTAC waardoor de mannen gewelddadig worden. NTAC wordt daarom gesloten. Lily heeft vraagtekens bij de manier waarop haar dochter in het Center wordt behandeld en Shawn probeert het mediaboegbeeld van de 4400 te worden.

THE FIFTH PAGE

Wanneer leden van de 4400 over de hele wereld worden geveld door levensbedreigende ziekten, keert Ryland terug naar NTAC en geeft opdracht om de zieken - en ook de gezonde mensen - in quarantaine te plaatsen. Tom en Diana werken koortsachtig aan een medicijn en ontdekken ondertussen een verschrikkelijk geheim.

MOMMY'S BOSSES

Nadat Tom en Diana hebben ontdekt dat NTAC achter de epidemie onder de 4400-leden zit, proberen zij de zaak tot op de bodem uit te zoeken. Kyle overweegt ondertussen om zichzelf aan te geven.

Edition Details
Audience Rating NR
Country USA
Language English
Barcode 097360363647
Region Region 2
Release Date 23-5-2006
Packaging Custom Case
Screen Ratio Widescreen 1.85:1 Color (Anamorphic)
Audio Tracks ENGLISH: Dolby Digital 5.1 [CC]
ENGLISH: Dolby Digital Surround [CC]
Layers Single Side, Dual Layer
No. of Disks/Tapes 4

Features
Disc 1: Creating the Ball of Light
Return of The 4400
A Stitch in Time
Personal Details
Seen It Yes
Location k1-343 tm k1-346
Links DVD Empire
Amazon US
Amazon UK
Atlantic DVD